版 | 24th ed |
---|---|
出版者 | London : Blackie Academic & Professional |
出版年 | 1997 |
大きさ | viii, 650 p. : ill. ; 30 cm |
本文言語 | 英語 |
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 予約 | 指定図書 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
5階集密 |
|
588:R15 | 0010539153 |
|
0751404047 |
|
|
|
一般注記 | Previous ed.: 1993 Includes index "Published in collaboration with the Leatherhead Food Research Association" - cover |
---|---|
著者標目 | Ranken, M. D. (Michael D.) Kill, R. C. (Ronald C.) Baker, C. (Christopher) Leatherhead Food Research Association |
件 名 | LCSH:Food industry and trade -- Handbooks, manuals, etc LCSH:Food -- Handbooks, manuals, etc |
分 類 | DC21:664 |
書誌ID | 1000166720 |
NCID | BA43580846 |