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<図書>

Handbook of plant-based fermented food and beverage technology / edited by Y. H. Hui, ; administrative associate editor, E. Özgül Evranuz ; associate editors, Francisco Noē Arroyo-López ... [et al.]

2nd ed
出版者 Boca Raton, FL : CRC Press
出版年 c2012
大きさ xix, 801 p. : ill. ; 27 cm
本文言語 英語

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 利用注記 予約 指定図書
5階集密
588.5:H98 0010922482
9781439849040


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別書名 原タイトル:Handbook of food and beverage fermentation technology
一般注記 Rev. ed. of: Handbook of food and beverage fermentation technology / edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 2004
"Handbook of food and beverage fermentation technology" is the first edition of "Handbook of plant-based fermented food and beverage technology" and "Handbook of animal-based fermented food and beverage technology."
Includes bibliographical references and an index
著者標目 Hui, Y. H. (Yiu H.)
Evranuz, E. Özgül
Arroyo-López, Francisco Noē
件 名 LCSH:Fermented foods -- Handbooks, manuals, etc
LCSH:Beverages -- Microbiology -- Handbooks, manuals, etc
LCSH:Fermentation -- Handbooks, manuals, etc
LCSH:Plant proteins as food -- Handbooks, manuals, etc
LCSH:Plant products -- Handbooks, manuals, etc
FREE:TECHNOLOGY & ENGINEERING -- Food Science. bisacsh
分 類 LCC:TP371.44
DC23:664/.024
書誌ID 1000209307
NCID BB1066054X

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