版 | 2nd ed |
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出版者 | Boca Raton, FL : CRC Press |
出版年 | c2012 |
大きさ | xix, 801 p. : ill. ; 27 cm |
本文言語 | 英語 |
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 予約 | 指定図書 |
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5階集密 |
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588.5:H98 | 0010922482 |
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9781439849040 |
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別書名 | 原タイトル:Handbook of food and beverage fermentation technology |
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一般注記 | Rev. ed. of: Handbook of food and beverage fermentation technology / edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 2004 "Handbook of food and beverage fermentation technology" is the first edition of "Handbook of plant-based fermented food and beverage technology" and "Handbook of animal-based fermented food and beverage technology." Includes bibliographical references and an index |
著者標目 | Hui, Y. H. (Yiu H.) Evranuz, E. Özgül Arroyo-López, Francisco Noē |
件 名 | LCSH:Fermented foods -- Handbooks, manuals, etc LCSH:Beverages -- Microbiology -- Handbooks, manuals, etc LCSH:Fermentation -- Handbooks, manuals, etc LCSH:Plant proteins as food -- Handbooks, manuals, etc LCSH:Plant products -- Handbooks, manuals, etc FREE:TECHNOLOGY & ENGINEERING -- Food Science. bisacsh |
分 類 | LCC:TP371.44 DC23:664/.024 |
書誌ID | 1000209307 |
NCID | BB1066054X |