(Arts and traditions of the table)
出版者 | New York : Columbia University Press |
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出版年 | c2003 |
大きさ | xx, 348 p. : ill., map ; 24 cm |
本文言語 | 英語 |
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 予約 | 指定図書 |
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6階集密 |
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383.8:C16 | 0010603207 |
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0231122322 |
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別書名 | 原タイトル:Cucina italiana |
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一般注記 | Includes bibliographical references (p. [325]-334) and index |
著者標目 | *Capatti, Alberto, 1944- Montanari, Massimo, 1949- O'Healy, Áine |
統一書名標目 | Cucina italiana |
件 名 | LCSH:Cookery, Italian -- History LCSH:Italy -- Social life and customs LCSH:Gastronomy -- History |
分 類 | LCC:TX723 DC21:641.5945/09 |
サブタイトル | a cultural history |
書誌ID | 1000173631 |
NCID | GA93942145 |