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<図書>

Food and foodways in Asia : resource, tradition and cooking / edited by Sidney C.H. Cheung and Tan Chee-Beng

(Curzon anthropology of Asia series)
出版者 London : Routledge
出版年 2007
大きさ xii, 215 p. : ill., maps ; 24 cm
本文言語 英語

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 利用注記 予約 指定図書
6階集密 : hbk 383.8:F38 0010706877
0415392136


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一般注記 Includes bibliographical references and index
著者標目 Cheung, Sidney C. H.
Tan Chee-Beng
件 名 LCSH:Food -- Social aspects -- Asia
LCSH:Food habits -- Asia
LCSH:Cookery, Asian -- Social aspects
LCSH:Asia -- Social life and customs
分 類 LCC:GT2853.A78
DC22:394.1/2095
サブタイトル resource, tradition and cooking
書誌ID 1000156452
NCID BA82585930

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