(Curzon anthropology of Asia series)
出版者 | London : Routledge |
---|---|
出版年 | 2007 |
大きさ | xii, 215 p. : ill., maps ; 24 cm |
本文言語 | 英語 |
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 予約 | 指定図書 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
6階集密 | : hbk | 383.8:F38 | 0010706877 |
|
0415392136 |
|
|
|
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Cheung, Sidney C. H. Tan Chee-Beng |
件 名 | LCSH:Food -- Social aspects -- Asia LCSH:Food habits -- Asia LCSH:Cookery, Asian -- Social aspects LCSH:Asia -- Social life and customs |
分 類 | LCC:GT2853.A78 DC22:394.1/2095 |
サブタイトル | resource, tradition and cooking |
書誌ID | 1000156452 |
NCID | BA82585930 |