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<図書>

Food and free radicals / edited by Midori Hiramatsu, Toshikazu Yoshikawa, and Masayasu Inoue

出版者 New York : Plenum Press
出版年 c1997
大きさ viii, 169 p. : ill. ; 26 cm

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 利用注記 予約 指定図書
5階集密
498.553:H65 0010256451
0306454939


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一般注記 "Proceedings of the First Symposium on Food and Free Radicals, held June 16, 1994, in Yamagata, Japan"--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
著者標目 Hiramatsu, Midori
Yoshikawa, Toshikazu
Inoue, Masayasu
Symposium on Food and Free Radicals (1st : 1994 : Yamagata-shi, Japan)
件 名 LCSH:Antioxidants -- Congresses
LCSH:Food -- Analysis -- Congresses
LCSH:Free radicals (Chemistry) -- Congresses
MESH:Free Radicals -- metabolism -- congresses
MESH:Food Analysis -- congresses
MESH:Antioxidants -- metabolism -- congresses
MESH:Free Radical Scavengers -- therapeutic use -- congresses
分 類 LCC:TX553.A73
NLM:QD 471 F686 1997
DC21:616.07
書誌ID 1000103326

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