版 | 2nd ed. / edited by Tom Jaine |
---|---|
出版者 | Oxford : Oxford University Press |
出版年 | 2006 |
大きさ | xxviii, 907 p. : ill. (some col.), maps ; 29 cm |
本文言語 | 英語 |
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 予約 | 指定図書 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4階参考図書 |
|
596:D46 | 0010689438 |
|
0192806815 |
|
禁帯出 |
|
|
一般注記 | First ed. published 1999 Includes bibliographical references (p. [875]-898) and indexes |
---|---|
著者標目 | *Davidson, Alan, 1924- Jaine, Tom Davidson, Jane Saberi, Helen Vannithone, Soun |
件 名 | LCSH:Food -- Encyclopedias LCSH:Cookery -- Encyclopedias LCSH:Food habits -- Encyclopedias |
分 類 | LCC:TX349 DC22:641.3003 |
書誌ID | 1000182382 |
NCID | BA79509810 |